对码当歌,猿生几何?

Mikel Arteta vil ikke kunne billige fotballdrakter


Mikel Arteta vil ikke kunne billige fotballdrakter
Arsenal okkuperer for tiden andreplassen i gruppe B, med sine siste motstandere på tredjeplass.
Mikel Arteta vil ikke kunne tilkalle alle spillerne sine til torsdagens kamp på grunn av en økende skadeliste, som ble større søndag da David Luiz og Bukayo Saka plukket opp skader mot Leicester.
Luiz og Sakas uttak av Leicester-kampen har bare bidratt til å øke Artetas skadehodepine, hvis detaljer finner du nedenfor.
fotball drakter
Den brasilianske midtstopperen ble utsatt for en muskelskade i søndagens nederlag mot Leicester. Arsenal har ennå ikke fått vite alvorlighetsgraden av skaden, men regner med å gjøre det innen de neste 48 timene.
Den engelske kantspilleren ble trukket tilbake i det 65. minutt av Leicester-kampen med en ukjent skade. Han vil bli vurdert av Arsenals medisinske team i dag før torsdagens kamp.
fotball drakter
Brasilianeren savnet nederlaget mot revene med kalvbelastning, men har kommet tilbake til full trening denne uken, noe som betyr at han sannsynligvis vil være i strid om å spille en del i torsdagens kamp.
Den spanske midtstopperen er fortsatt på sidelinjen med ankelskaden han fikk mot Manchester City i juni. Han har imidlertid gått tilbake til lett trening og gjennomgår for tiden et styrkingsprogram.
Forsvareren vil være ute de neste tre ukene etter å ha skadet hamstringen i oppvarmingen for Gunners 'nederlag mot City tidligere denne måneden.
Chambers 'utvinning har imidlertid gått raskere enn forventet - med den tidligere låntaker fra Fulham som nylig kom tilbake til full trening. Det kan ikke gå for lang tid før 25-åringen er tilgjengelig for førstelagsvalg.
voetbalshirts
Gunners fikk et velkomment løft angående spissens kneskade i forrige uke da han kom tilbake til lett trening.