对码当歌,猿生几何?

West London-klubben ønsker tryk på fodboldtrøjer


West London-klubben ønsker tryk på fodboldtrøjer
Chelsea har allerede underskrevet Hakim Ziyech og Timo Werner, mens de er låst i samtaler med Bayer Leverkusen om et transfergebyr for Kai Havertz.
West London-klubben ønsker også at styrke deres muligheder defensivt inden næste sæson, og Chilwell er blevet identificeret som deres primære mål i denne afdeling.
Denne stejle efterspørgselspris blev anset for at have bremset forhandlingerne, men det foreslåede træk er nu ved at tage fart, ifølge to Leicester-insidere.
Frankrig trøje
Imidlertid mente nogle tilhængere, at dette var en reaktion på de seneste rapporter om hans fremtid, mens Martin rørte spekulation ved at citere-tweeter indlægget ledsaget af meddelelsen 'Hvad har jeg startet her ...'
Portugal Trøje
Men ingen af spillerne har retfærdiggjort et sådant udlæg, så Chelsea er forsigtige med at blive stukket i en lignende situation.
Schweiz Trøje
Tilsyneladende pakkede Chilwell sammen sine ting på træningspladsen i dag. Medicinsk i Chelsea de næste par dage.
Med dette i tankerne er der overvejet billigere alternativer med Nicolas Tagliafcio og Sergio Reguilon som de mest sandsynlige mål.
Chilwell har spillet 33 optrædener for Leicester hidtil i denne sæson, scoret tre mål og assisteret fire.
Spanien trøje
Den engelske es betragtes som et skridt op fra Chelsea 's nuværende muligheder i venstre back, hvor en af Emerson Palmieri eller Marcos Alonso næsten er sikker på at forlade klubben i sommer.