对码当歌,猿生几何?

De blå har allerede styrket sønderjyske fodboldtrøjer


De blå har allerede styrket sønderjyske fodboldtrøjer
Chelsea er i øjeblikket på udkig efter at revidere deres hold i sommer og bringe en række defensive forstærkninger til at støtte en utæt backline.
De blå har allerede styrket deres angreb med underskrivelsen af Hakim Ziyech og Timo Werner, mens klubdirektør Marina Granovskaia menes at være i samtaler med Bayer Leverkusen om en aftale med Kai Havertz.
Manager Frank Lampard er ivrig efter at bringe en ekstra krop i ryggen, efter at hans hold havde registreret den værste defensive rekord i den øverste halvdel af Premier League sidste periode.
Der har været rapporter om et træk for West Ham-midtbanespilleren Declan Rice, hvor Chelsea er ivrige efter at konvertere deres tidligere ungdomsspiller til en forsvarer.
tyskland trøje
Brighton-kaptajn Lewis Dunk blev også udråbt for et skift til Stamford Bridge, inden han forlængede sin kontrakt, og Paris Saint-Germain-legenden Thiago Silva siges at være ivrig efter at blive flyttet, efter at han blev en fri agent i sommer.
Men 21-åringen kommer ikke direkte ind i start-XI denne sæson, men går i stedet ud på lån, hvis et træk er afsluttet.
Holland trøje
Ungdommen hjalp Nice med at sikre en femteplads i Ligue 1 sidste periode, men kæmpede for en regelmæssig plads i siden i kampagneens åbningsuger.
Belgien trøje
Chelsea forhandler om at underskrive Frankrig U21-centerback Malang Sarr. Han er en gratis agent, efter at hans Nice-kontrakt løb ud i sommer. Hvis Chelsea underskriver ham, sender de ham ud på lån.
Han vendte tilbage på venstre side af forsvaret midt i september og blev til sidst skiftet til centerback og fik 19 ligakampe på tværs af sæsonen.
Belgien trøje
Sarr fik varmt tip om at slutte sig til Arsenal, men de seneste rapporter tyder på, at Chelsea er i førersædet, da de ser ud til at sikre deres langsigtede defensive muligheder.
I mellemtiden forventes de blå også at investere i en ny målmand, og Rennes-stopperen Edouard Mendy er den seneste stjerne, der er knyttet til et skift til London.