对码当歌,猿生几何?

billige fotballdrakter lange sesonger borte

hvis det ikke var for tidlig Stevenage og Southend i begynnelsen av Kjøpe Fotballdrakter, Fodboldtrøjer, Koszulki Piłkarskie

26-åringen har scoret 11 billige fotballdrakter lange sesonger borte


Med måten Jevani Brown har opptrådt for Colchester denne sesongen, er det vanskelig å forstå at han sjelden ble brukt som en ut-og-ut-spiss før den nåværende kampanjen.

26-åringen har scoret 11 mål på 22 kamper på tvers av alle konkurranser, inkludert bemerkelsesverdige to hat-tricks på en uke mot Stevenage og Southend i begynnelsen av november, da forrige sesong ble slått League Two play-off semifinalister en annen kampanjepris.

Men hvis det ikke var for tidlig skade når sesongen var i sin spede begynnelse, hadde Brown kanskje aldri blitt presentert for en åpning der han kunne bevise sin verdi på toppen av banen.

kjøpe fotballdrakter

Det er allerede Brown sin beste retur siden han fikk tilbake en profesjonell fotball i tre og et halvt år.

fotballdrakter

Etter å ha blitt løslatt for tidlig av Peterborough, på grunn av et ikke-fotballrelatert problem, i 2013, drev han rundt i ikke-ligakretsen i varierende grad av suksess, før han fant føttene i St. Neots Town, hvor hans gjennomsnitt på ett mål per kamp under kampanjen 2016/17 varslet Shaun Derry, sjef for nærliggende Cambridge United.

fodboldtrøjer

I løpet av de to påfølgende årene på Abbey Stadium savnet Brown bare åtte ligakamper, og det var i løpet av den tiden at fokuset hans ble redusert.

Koszulki piłkarskie

Han gjorde det korte trekket til Colchester i juli 2019, men under John McGreal gjorde han bare fire seriestart og ble sendt ut til Forest Green på lån i januar, hvor han spilte fem opptredener før sesongen ble suspendert i mars.

For mer enn ni år siden gjorde Brown sitt første angrep i internasjonal fotball da han ble kåret til Jamaica-troppen til U17-verdensmesterskapet i Mexico. Wendell Downswells tropp endte på bunnen av en gruppe som inneholdt Argentina og en fransk tropp som skrøt av Benjamin Mendy, Kurt Zouma og Aymeric Laporte.

Og selv om hans form overlot mye å være ønsket i forrige sesong, ser det ut til at en jomfru senior cap er innenfor rekkevidde.

Mens muligheten for en internasjonal samtale fortsatt er en drivende faktor, er det direkte målet å returnere klubben til League One etter fem lange sesonger borte.fotballdrakter

fotbollströjor

fotballdrakter på nett

fotball drakter

fotbollskläder barn billigt