对码当歌,猿生几何?

hensyn til sin beslutningstagning efter


fodboldtrøjer

hensyn til sin beslutningstagning efter Celtics tilbud om en ny kontrakt Belgien Trøje, Frankrig Trøje, Spanien Trøje, Tyskland Trøje

den 35-årige meddelte i fodboldtrøjer med eget tryk sidelinjen med et ankelproblem


Scott Brown siger, at han havde brug for at være 'egoistisk' med hensyn til sin beslutningstagning efter at have aftalt en aftale om at slutte sig til Aberdeen om sommeren i en spiller-coach-rolle og afvise Celtics tilbud om en ny kontrakt.

Den 35-årige meddelte i marts, at han ville afrejse i slutningen af kampagnen for at slutte sig til Dons på en to-årig kontrakt, som vil afslutte hans lange og vellykkede ophold i Parkhead.

Brown har afsløret, at usikkerhed omkring hans fremtid i Celtic var nøglen til at vælge en ny udfordring i Aberdeen, mens han arbejdede under deres manager Stephen Glass også repræsenterede en attraktiv mulighed med midtbanespilleren, der ser en fremtidig karriere som hovedtræner.

Belgien trøje

Efter at hans beslutning om at forlade klubben blev offentligt kendt, modtog Brown hyldest og velbehag fra en række mennesker tilknyttet Celtic for hans tjeneste over 14 år.

Frankrig trøje

Tidligere Hoops venstreback Kieran Tierney beskrev Brown som en klublegende, mens eks-Celtic og Aberdeen-forsvarsspiller Jackie McNamara mener, at Brown en dag kan vende tilbage til Parkhead som manager.

Spanien trøje

Brown har vundet 23 store hædersbevisninger i løbet af sin karriere hos Celtic og er en af de mest dekorerede spillere i skotsk fodboldhistorie. Han indrømmer at farvel med sine Parkhead-kolleger vil være 'følelsesmæssig'.

tyskland trøje

Interim-manager John Kennedy har indrømmet, at han føler sig skuffet Brown afviste Celtics forsøg på at holde ham i klubben i endnu et år, men indrømmer, at det er forståeligt for ham at ønske en ny udfordring i betragtning af pointen i sin karriere og spillerens coaching. ambitioner.

En ændring i højt profileret personale er i gang denne sæson, hvor Brown skal følge Neil Lennon når han forlader klubben. CEO Peter Lawwell vil også give plads til Dominic McKay - Chief Operating Officer for Scottish Rugby - om sommeren.

Forud for Celtics sammenstød med Falkirk bekræftede Kennedy, at James Forrest er i strid med at starte lørdag efter at have vendt tilbage til træning og optrådt som erstatning mod Dundee United og Rangers efter en lang periode på sidelinjen med et ankelproblem.maillot de foot

Fußballtrikots

camisetas de futbol

billige fotballdrakter

fotballdrakter til lag