对码当歌,猿生几何?

Frankrike Drakt


fotballdrakter

rekke klubber som har blitt Manchester United kan igjen Frankrike Drakt, Belgia Drakt, Nederland Drakt, Ukraina Drakt

chelsea er også opptatt av fotballdrakter salg absolutt ikke vunnet


Manchester United kan igjen gå inn for Erling Haaland i sommer, til tross for at han takket nei til de røde djevlene for Borussia Dortmund i januar i fjor. Chelsea er også opptatt av den norske spissen, men United kan ha en sentral fordel.

Manchester United kan ha den perfekte ingrediensen for å blidgjøre avtalen i løpet av å signere Erling Haaland i sommer.

The Red Devils er en av en rekke klubber som har blitt lenket til Borussia Dortmund-spissen Haaland.

United gikk glipp av å signere nordmannen for litt over 12 måneder siden, men ser ikke ut til å ha rykket ned på interessen.

frankrike drakt

Og det ser ut til at de kan ha et viktig forhandlingsverktøy for å få en avtale over linjen som setter dem foran sine rivaler.

belgia drakt

Dette verktøyet kommer i form av back-keeper Dean Henderson, som sies å være av interesse for Dortmund.

Nederland drakt

Det betyr at United potensielt kan bruke Henderson til å blidgjøre en avtale for å lande Haaland, noe som gir dem kanten over Chelsea, som også sies å være ute etter å låse nordmannen.

Ukraina drakt

Tottenham er også kreditert med interesse, og tror han kan være den ideelle langsiktige erstatningen for Hugo Lloris.

Chelsea og West Ham er alle kjent som at de tidligere har hatt interesse for 23-åringen, som har vært misfornøyd med mangelen på muligheter til å fjerne David de Gea som Uniteds nr. 1.

Alt dette kan imidlertid være i ferd med å endres, med Ole Gunnar Solskjær som ber Dean Henderson om å være klar for et løp med faste kamper, ifølge rapporter.

Henderson imponerte da han fikk en sjelden start mot Crystal Palace, med De Gea utelukket av personlige årsaker.

United er i aksjon mot Manchester City på søndag. Pep Guardiolas side har vunnet sine siste 21 kamper på tvers av alle konkurranser og absolutt ikke vunnet.