对码当歌,猿生几何?

England Drakt


fotballdrakter

vanskeligste situasjonene siden pandemien startet Selv om regler tillater idrettslag England Drakt, Tyskland Drakt, Kroatia Drakt, Ukraina Drakt

men kennedy insisterer på billige fotballdrakter barn siden pandemien startet


Celtic-assisterende manager John Kennedy innrømmer at noen bilder av Dubai-turen kan ha tegnet et 'dystert bilde' blant kritikk av deres beslutning om å reise til utlandet.

Men Kennedy insisterer på at klubben gjorde alt for å redusere risikoen for å fange Covid-19 på treningsleiren deres, og både den skotske regjeringen og fotballmyndighetene var fornøyde med tiltakene de satte i verk.

Selv om regler tillater idrettslag å gå på utenlandske treningsleirer, spurte Skottlands førsteminister Nicola Sturgeon om Celtic fulgte sosiale distanseringsregler etter å ha sett fotografier på sosiale medier.

england drakt

Kennedy understreket imidlertid at de reiste på egen flytur, bodde på en egen del av hotellet og bare våget seg utenfor for å gå på trening.

tyskland drakt

Celtic-spillere og ansatte ble testet for Covid-19 ved ankomst tilbake til Skottland og avventer resultater før mandagens skotske Premier League-møte med Hibernian, live på Sky Sports.

Kroatia drakt

Men Kennedy tror ikke noen positiv test nødvendigvis vil sette dem i en vanskelig situasjon.

Ukraina drakt

Kennedy forsvarte videre sin beslutning om å forlate landet da Skottland flyttet inn i en av de vanskeligste situasjonene siden pandemien startet.