对码当歌,猿生几何?

kjemi med den nye mannen

fotballdrakter

kjemi med den nye mannen Kampens mann haltet av i andre Billige Fotballdrakter, Fodboldtrøjer Børn

sadio mane fikk sitt mål, fotballdrakter til lag noen minutter


Portugiseren traff en første omgang for å fullstendig rettferdiggjøre Klopps beslutning om å slippe Roberto Firmino på benken.

Sadio Mane fikk sitt mål, og tenkte i det fjerde før han satte Jota igjennom på mål for å forsegle et minneverdig hat-trick.

Kampens mann haltet av i andre omgang, men det skulle ikke ødelegge kvelden hans.

Assisterte Diogo Jotas åpner med en fin pasning. Blokkerte også et forsøk på stolpen i den andre enden, men linjemannens flagg var oppe.

billige fotballdrakter

Forsvarte godt mot den fysiske tilstedeværelsen av Zapata, i tillegg til å bli sendt til en pølse i andre omgang av colombianeren.

fotballdrakter

Ikke slutte å bjeffe ut ordrer hele natten, som plukket opp av mangelen på publikumsstøy på BT Sport.

Fodboldtrøjer Børn

Den typen ytelse som får deg til å lure på hvorfor han ser ut til å forlate Liverpool. Kontrollerte midtbanen.

fodboldtrøjer

Imponerende visning fra unggutten, etter hans stille oppvisning i forrige uke mot Midtjylland. Fantastisk pasning for å hjelpe Salah.

Tok målet sitt strålende og ble deretter leverandør for Sadio Mane. Naturlig kjemi med den nye mannen Diogo Jota tydelig.

Nok en sublim visning fra Senegal internasjonale. Han skar i det fjerde før han teipet opp Jota for sitt hat-trick.

Fantastisk ytelse fra hatthrikkehelten. Hans tredje europeiske diskant de siste 10 månedene. På en sur tone haltet han av med en skade. Kan være sesongens signering.

Kunne ikke motstå et frekt skudd på kontringen på et tidspunkt. Sett et nøyaktig kryss på hodet til Mane, som headet rett mot målvakten.

Flere Champions League-minutter for unggutten da Klopp benyttet sjansen til å hvile Alexander-Arnold de siste 10 minuttene. Sett et ertende kryss inn i boksen noen minutter fra tid.