对码当歌,猿生几何?

fotbollströjor nummer


Hittills den här kampanjen fotbollströjor nummer
Rakitic har ofta funnit att hans roll hos katalanska jättar minskat oftare än att inte göra uppträdanden från bänken den här säsongen.
Hittills den här kampanjen har veteranfältaren varit inblandad i 30 matcher, med 16 av dessa framträdanden som kommer från bänken.
I rapporten hävdas dock Atletico Madrid har gjort Rakitic till ett av sina huvudsakliga mål att underteckna i slutet av säsongen och har redan informerat spelaren om deras intresse genom mellanhänder.
fotbollströja barn eget tryck
Rakitic är för närvarande under kontrakt med Barcelona fram till 2021 men Atletico är redan på framsidan av lag som jagar spelaren.
Rapporten hävdar att Atletico redan har tappat ut ett potentiellt kontrakt i februari, men en eventuell flytt till Wanda Metropolitano kan vara i tvivel om den spanska klubben inte erbjuder samma förhandlade längd och lön som tidigare diskuterats.
fotbollskläder barn billigt
United signerade Bruno Fernandes från Sporting Lissabon i januari-fönstret men enligt rapporter hade de också gjort en förfrågan med Barca om att underteckna Rakitic.
Men när Rakitic slutar när han går in i sitt sista år av sitt nuvarande kontrakt förväntas detta pris att falla i slutet av säsongen.
United-chefen Ole Gunnar Solskjaer har sett sin trupp sträckt på grund av skador den här säsongen, med mittfältarna Paul Pogba och Scott McTominay tillbringar lång tid på sidan.
Pogbas framtid på Old Trafford är fortfarande osäker och medan United inte följde upp deras strävan efter Rakitic efter att ha undertecknat Fernandes, skulle de kunna återuppta sitt intresse för spelaren under sommaren om andra spelare flyttas vidare.
fotbollströjor
25-åringen har redan gjort tre mål och lämnat två assist på bara sex matcher i alla tävlingar.
Även om han lämnades frustrerad över dragningen mot Toffees eftersom det skadade klubbens strävan efter en Champions League-kvalificeringsplats.