对码当歌,猿生几何?

gitt fotballdrakter design


mohamed salah burde ha gitt fotballdrakter design tett for øyeblikket
Etter å ha mistet første etappe 3-1 i Spania, visste Liverpool at de trengte å score minst to ganger for å gå videre til semifinalen, og de hadde mange muligheter.
Mohamed Salah burde ha gitt de røde ledelsen på to minutter da han fant seg ren gjennom, men kunne bare skyte rett på Thibaut Courtois. Den belgiske keeperen gjorde også en strålende redning for å nekte James Milner fra rekkevidde.
De besøkende kom for å forsvare, men hadde alltid den trusselen når de hadde ballen og tok nesten ledelsen på komisk måte da de traff stolpen etter at Ozan Kabak taklet Karim Benzema.
Ting ble oppvarmet midt i første omgang da en sen Casemiro-takling på James Milner utløste en berøringslinjefrakas med Andy Robertson, selv om Zinedine Zidane så ut til å nyte utsikten.
fotbollströjor
Hjemmesiden fortsatte å undersøke og kom nesten inn da Sadio Mane nesten kom på slutten av Trent Alexander-Arnolds innlegg, men de hadde to store sjanser i de siste minuttene før pause.
fotballdrakter på nett
Først klarte ikke Salah å effektivt grave ut en anstendig innsats etter godt arbeid av Georginio Wijnaldum og Mane. Og øyeblikk senere gjorde Wijnaldum en fullstendig hash av et tydelig skudd mot mål.
fodboldtrøjer
Gjestene var veldig vanskelige å bryte sammen i andre omgang og kom uten tvil nærmere enn Liverpool for å bryte dødvinkelen, da Alisson Becker gjorde det bra med å nekte Vinicius Jr, mens Benzema feiret en gratis heading.
Det gjaldt ikke for Los Blancos ettersom de fikk det resultatet de trengte, noe som kunne se Eden Hazard tilbake til den tidligere klubben Chelsea, forutsatt at han kommer seg i tide fra ankelskaden.
fodboldtrøjer
Når det gjelder Liverpool, må de sørge for at de 'spiller i konkurransen neste sesong med Premier League' topp fire-løp veldig tett for øyeblikket.