对码当歌,猿生几何?

Cristiano Ronaldo fodboldtrøjer


Mens Cristiano Ronaldo, fodboldtrøjer
Årets FIFA 21-hold er blevet afsløret, og overskriftsnyheden er, at Lionel Messi for første gang nogensinde har gået glip af en plads i den sidste XI.
Mens Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Alphonso Davies og Kylian Mbappe alle har modtaget enorme forbedringer af deres FIFA Ultimate Team-færdighedskort i spillet, er Messi kort.
På trods af at han scorede 27 mål og leverede 19 assists i 48 optrædener til klub og land i 2020, viste Barcelona-superstjernen sig ikke populær nok hos FUT-spillere til at berettige plads i deres seneste Ultimate XI.
Tre af Bayern-kvartetten blev også inkluderet i FIFA FIFPro Men's World11, der blev annonceret som en del af The Best FIFA Football Awards i begyndelsen af måneden, skønt Alisson kastede Neuer til nr. 1-stedet.
Østrig Trøje
Det ultimative hold TOTY har en tendens til at spejle FIFPro World11 med Davies, Trent Alexander-Arnold, Sergio Ramos, Virgil van Dijk, Kevin De Bruyne, Joshua Kimmich, Lewandowski og Ronaldo, der alle byder på begge i år.
Danmark trøje
De to medlemmer af FIFPro11, der går glip af optagelsen i Ultimate Team TOTY, er Messi og Thiago Alcantara, som blev inkluderet på 70-mandens korte liste, men blev slået af Manchester United-rival Bruno Fernandes til en kaj i den sidste XI.
Andre store navn-nominerede til at gå glip af nedskæringen er 2020 Champions League-finalist Neymar, Mohamed Salah, Erling Haaland, Romelu Lukaku og Son Heung-Min, der for nylig vandt Puskas-prisen for årets mål.
Jalkapallo Pelipaidat Halvalla
Årets FIFA-hold er en årlig begivenhed i FIFAs Ultimate Team-spiltilstand, hvor de bedste virkelige spillere fra de sidste 12 måneder fejres.
Italien Trøje
De ultimative XI-spillere og deres færdighedskort samles derefter i specielle digitale 'pakker' sammen med en række andre eftertragtede forbrugsvarer, som FUT-spillere kan købe over en otte-dages periode for at styrke deres hold og styrke deres chancer for ære.