对码当歌,猿生几何?

bättre fotbollströjor


Istället fanns det bättre fotbollströjor
Denna liguilla och söndagens sista andra etapp belyste inte den extremt positiva, attackinriktade flytningen som har blivit associerad med Ambriz Leon. Istället fanns det bättre kontroll när La Fiera tycktes lära av tidigare misslyckanden för att övervinna Pumas .
Leon kom ut och sköt inledningsvis och när Emmanuel Gigliotti höll på att skott från ett skott Alfredo Talavera borde ha gjort bättre för att hålla sig utanför såg det därifrån ut som om hemmalaget skulle överskrida Pumas.
fotbollströja barn
Men istället för att jaga det andra målet, tappade Leon istället, kanske delvis för att nyckelfingen Angel Mean tvingades av med en skada i 15: e minuten. Pumas tog initiativet och avslutade matchen med 59% innehav, men xG på 0,50 under 90 minuter belyste de problem som universitetslaget från Mexico City hade för att skapa verkliga chanser.
fotbollströjor
Leon, som dominerade besittningen i de allra flesta regelbundna säsongsspel, bytte tack i slutspelet och blev ett mer beräknat lag och betonade en nivå av utveckling och mognad.
Det var en speciell natt för den 36-åriga försvararen Juan Ignacio Gonzalez. Mittbacken hade spelat bara 36 minuter den här säsongen innan finalens andra etapp, men gick in med Jaine Barreiro utestängd och var en sten i hjärtat av försvaret i vad som var hans sista match före pension.
voetbalshirts
Sammantaget var det en ovanlig säsong för Liga MX. Att inte släppa fans i slutspelet var ett ansvarsfullt beslut från ligans och myndigheternas sida, men det satte skarpt fokus på hur mycket de tar till dessa tillfällen.


fotbollströjor på nätet
fotbollströjor barn med eget tryck
fotbollströjor med namn och nummer
fotbollströjor med namn
fotbollströjor landslag