对码当歌,猿生几何?

billige fotballdrakter 13 i vestkonferansen


 Major League Soccer kunngjorde onsdag at starten Kjøpe Fotballdrakter, Jalkapallo Pelipaidat, Billige Fotballdrakter, Fodboldtrøjer

 april.

sesongen vil se hver billige fotballdrakter 13 i vestkonferansen


Major League Soccer kunngjorde onsdag at starten på den vanlige sesongen i 2021 har blitt presset tilbake fra 3. april til 17. april.

Sesongen vil se hver av ligaens 27 klubber spille 34 kamper, med utvidelsessiden Austin FC begynner å spille i 2021-kampanjen.

Andre datoer som allerede er etablert for den ordinære sesongen forventes ikke å endres, med MLS Decision Day 7. november, etterfulgt av MLS Cup-sluttspillet starter 19. november, og MLS Cup-finalen skal holdes 11. desember.

kjøpe fotballdrakter

Jalkapallo Pelipaidat

MLS hadde opprinnelig rettet mot en startdato i midten av mars, men en kilde med kjennskap til situasjonen sa at da det var klart at CONCACAF Champions League også ville starte i april, ga MLS ekstra fleksibilitet til å utsette starten på den vanlige sesongen med to uker. I samsvar med MLS helse- og sikkerhetsprotokoller, vil spillerne være pålagt å karantene og gjennomføre individuelle treninger når de rapporterer tilbake til sine klubber.

billige fotballdrakter

Førsesongens treningsleirer ble satt til å begynne 22. februar, noe som ga lagene seks uker på å forberede seg på starten av kampanjen, men Garber sa at den nye datoen for åpning av leirene ennå ikke er bestemt.

fodboldtrøjer

MLS vil se åpningen av nye stadioner for Austin FC, FC Cincinnati og forsvarende mester Columbus Crew SC. Med Austin FCs ankomst vil 2021-sesongen inneholde 14 klubber i Østkonferansen og 13 i Vestkonferansen.

fotballdrakter

fotbollströjor

maglie calcio prezzi bassi

Maglie Calcio A Poco Prezzo

fotbollströjor